Szívegészségügyi tévhitek, Ez nekünk kate fogyni - Ez nekünk kate fogyás , További cikkeink a témában


epsom só és a szív egészsége

Chana Kansas City-i Missouri Egyetem és munkatársai A kutatók 20 éve próbálnak ilyen kockázati modellt kifejleszteni, Chan és kollégái online Archívumban Ezek a modellek azonban olyan tényezők által korlátozottak, szívegészségügyi tévhitek például a betegek bevonása, akik nem éltek túl a kezdeti letartóztatásban, és a túlélő betegek neurológiai állapotáról szóló információk hiánya.

Chan és munkatársai kifejlesztették a szívmegállás túlélését követő utókezelést Kórházi CASPRI pontszám a sikeresen újraélesztett betegek multicentrikus nyilvántartásából származó adatok felhasználásával Vizsgálatuk során 42 beteg vett részt akut kórházból.

hipertónia receptjei

Mindegyik kardiális leállást tapasztalt egy fekvőbeteg-osztályon vagy intenzív osztályon. A "kedvező neurológiai túlélés" enyhe vagy mérsékelt neurológiai rokkantság 5 vagy 1-es pontértékek az átlagos agyi teljesítmény pontszámok alapján Prediktív modelljük kifejlesztése érdekében a kutatók 37 alapvonalbeli jellemzőt vizsgáltak, beleértve a demográfiát, a szívmegállás jellegzetességeit, a neurológiai státuszt, és újraélesztési változók A betegek háromnegyedében a szívelégtelenséget asisztolával vagy pulzusmentes elektromos aktivitás jellemezte, a szívegészségügyi tévhitek rész pedig pulzáló kamrai tachycardiával vagy kamrai fibrillációval rendelkezett.

magas vérnyomás és élő víz

A 11 változó közül a társult neurológiai kimenetellel, a leginkább prediktívak voltak az újraélesztéshez szükséges idő, a letartóztató ritmus és a szívleállást megelőző neurológiai állapot. A sikeres kimenetellel kapcsolatos egyéb változók közé tartozott a fiatalabb kor, a 2 perces vagy annál kisebb defibrillációig eltelt idő, és a letartóztatás egy megfigyelés alatt álló egységben történt.

A kedvező pánikbetegség leküzdése túlélésre utaló további tényezők a vese- vagy májkárosodás, rosszindulatú daganat, hypotensio, szepszis és nem mechanikus lélegeztetés.

a szív egészségének védőszentje

A vizsgálat korlátozott volt, beleértve a terápiás hipotermiáról és a specifikus komponensekről az újraélesztés, és csak kórházi kardiális letartóztatásokra való alkalmazása.

Emellett a külső validálás hasznos lenne, a kutatás "Bevezetett a folyamatos erőfeszítések az újraélesztés javítása érdekében az ilyen új beavatkozások értékelésekor, ahelyett, hogy előreláthatnánk a rossz prognózist a megjelenése után" - írta Huszti és Nichol.

egészségbiztosítási terv főiskolai hallgató szívéhez

Népszerű Bejegyzések.