Szívegészségügyi kezdeményezés, DCMedical Affecting Szakmák; legtöbb s; n; a nők szíve


Saya Noé – Lej (Dzsúdló) (Akusztik, M2 Petőfi TV )

Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete a streamingszolgáltatóval közösen hat népmese képernyőre kerülését finanszírozza, a nyertes alkotásokat ben mutatják be.

A nemzedékről nemzedékre öröklődő mesék az afrikai kulturális örökség alappillérei.

szívegészségügyi kezdeményezés

A pályázatra csütörtöktől lehet jelentkezni, a feltételek között szerepel, hogy a filmesek év közöttiek legyenek és a Szaharától délre eső régióban éljenek. A nyerteseket szakemberek fogják mentorálni, a produkciók elkészítésére 75 ezer dollárt 23 millió forint kapnak egy helyi cégen keresztül. Ernesto Ottone, az UNESCO kulturális főigazgató-helyettese elmondta, hogy akkor keresték meg a Netflixet, amikor először feltérképezték a kontinens filmes és audiovizuális iparát.

szívegészségügyi kezdeményezés

A múlt héten kiadott jelentés szerint a kreatív ipar nagyon kedvezőtlen helyzetben van, szívegészségügyi kezdeményezés megnégyszerezheti bevételeit és 20 millióval több munkahelyet teremthet. Az UNESCO képviselője visszautasította azokat a vádakat, amelyek szerint a pályázat nyugati kezdeményezés Afrika hangjának kisajátítására.

szívegészségügyi kezdeményezés

Fiatal afrikai filmeseknek nyújtunk lehetőséget, hogy elmeséljék történeteiket. Nem mi meséljük el őket a mi északi szemszögünkből. Nem ez a cél, hanem az, hogy hangot adjunk a fiatal alkotóknak, akik ott élnek és ott alkotnak" — fogalmazott.

szívegészségügyi kezdeményezés

A kontinens számos filmese a politikaitól korlátozott szólásszabadság a gyakorlati akadozó internet, hiányzó támogatás okokig terjedő, jelentős akadályokba ütközik.