Betiltott vernyomascsokkentok


Szerző: Doris Jogosan háborodott fel Végvári Ádáma Neoton gitárosa ugyanis hosszú ideje azt a vérnyomáscsökkentőt szedi, amiről kiderült, hogy rákkeltő hatása miatt rég ki kellett volna vonni a forgalomból. A zenész nem bírta a többi tabletta mellékhatásait, ezért kénytelen kitartani a szennyezett pirula mellett, ám mostantól egy másik gyógyszergyár termékét fogja szedni.

betiltott vernyomascsokkentok magas vérnyomás köhögés után

Ahogy más páciens sem, ő sem tudja, pontosan mennyi kárt okozott a szervezetében a hibás vivőanyag. Ugyanis - ahogy nemrég kiderült - egy kínai gyártó egyik alapanyaga miatt függesztették fel július elején közel 30 vérnyomásszabályozó gyógyszer forgalmazását.

betiltott vernyomascsokkentok hogyan lehet megfékezni a magas vérnyomást gyógyszerek nélkül

A hatóság viszont engedélyezte a forgalomban lévő anyagok szedését, azzal a javaslattal, hogy minél előbb cseréljék le őket. Betiltott vernyomascsokkentok szakmám vegyész, ezért is háborodtam fel ennyire, hiszen most az egészségem forog kockán - méltatlankodott a Borsnak Végvári.

Három éve derült ki, hogy szednem kell a gyógyszert, állító­lag túl kevés vizet ittam, ezért alakult ki nálam a magas vérnyomás" - tette hozzá a zenész, akinek most még fokozottabban kell óvnia egészségét, hiszen zajlik a nyári turné, és készülnek az októberi nagy, arénás Neoton-koncertre is.

betiltott vernyomascsokkentok cékla magas vérnyomás kezelésére